Janko Nilovic

Janko Nilovic (born May 20, 1941) is a French library musician who released numerous albums on MP 2000 during the 1970s.

Discography:

  • Psyc’ Impressions (1970 • Janko Nilovic & Dave Sucky)
  • Musique pour les enfants sages (1971)
  • Vocal Impressions (w/ Dave Sucky) (1971)
  • Pop’ Impressions (1972)
  • Black Jack Party (1973 • Jerry Mengo / Janko Nilovic / Richard Morand)
  • Jazz Impressions 1 (1973)
  • Jazz Impressions 2 (1973)
  • Supra Pop Impressions (1973)
  • Chorus (1974)
  • Classical Phases (1974)
  • Jouets musicaux (1974)
  • Percussions dans l’espace (1974)
  • Rythmes contemporains (1974)
  • Soul Impressions (1975 • E. Orti)
  • Concerto pour un Fou (1976)
  • Guitare classique (1976)
  • Pop Shopin (1976)
  • Super America (1976)
  • Janko Nilovic Un couple dans la ville (1976)
  • Un homme dans l’univers (1976)
  • A Special Radio-TV-Video-Film Record Nº16 – Balkans Impression (1979)
  • Histoires sans paroles (1979 • Graziella Madrigal / Janko Nilovic)
  • Un piano dans l’ouest (1979)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *