East

East were a Hungarian symphonic/hard-rock band from Szeged, formed in 1975. Between 1981 and 1986, the band released five albums on the Start and Krém labels.

Members: Péter Móczán (bass), István Király (drums, 1975-85), János Varga (guitar, 1975-88), Géza Pálvölgyi (keyboards, 1979-83), István Németh (keyboards), József Tisza (vocals, 1983), Péter Dorozsmai (drums, 1985-95), Sándor Homonyik (vocals, 1985-87), Tamás Takáts (vocals, 1988-95), Tibor Tátrai (guitar, 1993-95)

Discography:

  • Játékok (1981)
  • Hűség (1982)
  • Rések a falon (1983)
  • Az áldozat (Szodoma) (1984)
  • 1986 (1986)
  • A szerelem sivataga (1988)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *